Cum sa incepi o afacere in productia de inviitatii pentru nunta!

Acum ceva timp am vorbi cu cei de la Papecut care si-au inceput activitate in acest domeniu prin vanzarea de invitatii de nunta iar ulterior si-au extins catalogul si care ne-au oferit niste informatii destul de valoroase.

Afacerile din domeniul nuntilor devin din ce in ce mai infloritoare.
In ultimii doi ani 5 dintre cei mai mari jucatori din acest domeniu au avut o crestere a cifrei de afaceri de 100%. Aceasta crestere este datorata vanzarilor online care capteaza din ce in ce mai teren.


Invitatiile se pot realiza manual care de obicei au  si un pret pe masura. Achizitia unei imprimante si de hartie de calitate iti va mari porcesul de executie dar pretul va scadea drastic in functie de complexitatea si desig-ul lor.

O invitatie facuta 100% manual poate ajunge si la 20 de lei bucata in timp ce una printata in volum mare costa intre 1-3 lei.

Partea frumoasa este ca un singur client iti poate comanda 100-200 de bucati iar acest lucru iti poate aduce un venit frumusel.

Pentru a invata proceduri de creeatie si printare poti folosi youtube care te va invata pas cu pas.>

Vanzarea se poate realiza initial prin platformele de anunturi, forumuri iar ulterior dupa strangerea de fonduri pe site-ul propriu.

Crearea magazinului online poate fi destul de costisitor dar este un pas important pentru afacerea ta. Acesta va reprezenta atat portofoliul tau dar si un mod usor de comanda pentru clientii tai.

Promovarea se poate face cu ajutorul platformelor de socializare si prin promovarea in google.
Pana la urma, unul din cele mai importante aspecte ramane calitatea produselor. Daca vei avea produse frumoase, unice si calitative acestea se vor vinde de la sine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *